Nak belanjakan duit tapi rasa duit tak cukup? Baca kisah ni

27 0 0
nak shopping tapi rasa duit tak cukup terapi dompet berisi 1
Home Amalan Menjemput Rezeki Nak belanjakan duit tapi rasa duit tak cukup? Baca kisah ni
Published on July 1, 2018

Nak belanjakan duit tapi rasa duit tak cukup? Baca kisah ni…

nak shopping tapi rasa duit tak cukup terapi dompet berisi 1

.
Ini kisah Shahira (bukan nama sebenar).
.
Suatu ketika dulu, dia pernah rasa satu perasaan yang… bila kita berbelanja / shopping / spend duit > duit berkurang, kita akan rasa macam,
.
“Alamak duit dah berkurang. Hmm…”
.
Apatah lagi jika kita belum orang kaya raya yang ada duit berlimpahruah. Makin spend, makin duit masuk. Orang kata, “Tak habis satu keturunan bila spend duit sebab kaya sangat.”
.
Satu hari dia scroll FB. Jalan situ sini. Dia terjumpa satu amalan. Amalan itu adalah amalan TDB.
.
Sejak itu dia cuba amalkan dan alhamdulillah, apa yang dia rasa selepas itu, dia tak rasa berkurangan walaupun selepas belanja beli sesuatu.
.
Bukan tu je. Ada satu masa masa dia hanya dapat gaji 1/2 bulan, Allah “cukupkan” perbelanjaan dia.
.
Ada je orang belanja dia makan minum. Orang yang belanja tu tak minta dia ganti pun. Subhanallah.
.
Dia pun kongsikan amalan ini kepada orang lain.
.
Ini pula salah satu kejayaan pengamal Terapi Dompet Berisi yang telah dikongsikan :
.

“Rasa tenang je setiap kali buat pembelanjaan. Tak macam sebelum ni, bila nak beli sesuatu rasa berkira takut duit tak cukup.”

testimoni-ebook-terapi-dompet-berisi-2-tenang nak berbelanja

.

.

“Bila baca ayat tu takde rasa mahal ke tak berbaloi ke.”

testimoni-ebook-terapi-dompet-berisi-3 takde rasa tak berbaloi

.

Apa itu amalan TDB?

ecover ebook terapi dompet berisi 1
.
TDB bermaksud Terapi Dompet Berisi. Ditulis oleh individu yang dah amal dan rasa keajaiban amalan ni.
.
Senang je nak amalkan. Ada 2 perkara kena buat bila berbelanja.
1. Masa nak belanja dan bagi duit tu baca ayat #1
2. Bila dah berbelanja kena baca ada satu surah yang biasa kita baca
.
.
Nak tahu apa ayat tu? Saya ada akses untuk anda dapatkan Ebook Terapi Dompet Berisi. Dapatkan ebook TDB sekarang di sini :